Ndukja e qimeve është më së Miri të bëhet pas dushit të nxehtë, atëherë Kur poret janě të hapura. Kjo Mund të bëhet Edhe Duke e lære fytyrën me ujë të ngrohtë APO Duke e mbajtur në fytyrë për një kohë të shkurtër një peshqir të ngrohur paraprakisht. Happy 7: për të mbajtur vetullat në vend dhe për të MOS lëvizur përdorni xhel me ngjyrë. Definimi i përkryer i vetullave ndihmon në formësimin e Errësira fytyrës, Edhe nëse NUK keni përdorur makijazh. . “Vetullat Tattoo në lekure të fypneus më të yndyrshme zgjasin 1 vit Deri në 1 vit e gjysëm, Ndersa në lëkure më të thatë zgjasin Deri në 2 vite, por që Tattoo-ja te qendojë me shumë duhet të Kemi shumë kujdes Edhe në mirembajte te vetullave. , ka vlerësuar tutje AJO. Happy 6: Krihni vetullat përsëri me një brushë për krehje për të shpërndarë ngjyrën dhe për të lehtësuar vijat e ashpra. Happy 2: bëni një çdo nga Hunda Deri Tek Qoshja e jashtme e syrit për të parë se ku duhet të përfundojnë vetullat në të Vërtetë. . Make up Fashion: Besojini duarve të ekspertevë tanë për nje regarder që do Tju shoqërojë në momentet tuaja të paharrueshme. Eleganca dhe karakteri do t`Ju bëjnë të veçantë në mes të gjithëve.

Boje për vetullat dhe qerpikë është një bojë delikate e CILA zgjat Deri 6 Deri në 7 javë. Ndihmon të keni një shikim më të theksuar. Mund të përdoret në rastet që kanë nevojë për të mbuluar flokët e bardhë ose për të ndryshuar dhe intensifikuar vetullën me ngjyra të ndryshme. Procesi i vendosjes së bojës zgjat Rreth 5 min. Mund të përdoret si shërbim nga meshkujt dhe femrat. Janë leksione që Mund TI bëjë çdo Kush, e shërbejnë për të njohur më mirë formën e portretit tuaj. Do t`Ju këshillojmë mënyrën më të thjeshtë për të ndjekur HAP pas Happy teknikat e make up. Ne të provoni Tek vetja juaj CDO gjë të shpjeguar, PASI Vetëm në këtë mënyrë Mund të arrini të kuptoni akoma më mire si Mund të realizoni procesin e composent të përditshëm. Teknikat do të jenë të personalizuara sipas karakteristikave dhe kërkesave tuaja. Happy 1: Poziciononi brushën përgjatë njërës anë të hundës për të gjetur se ku duhet të fillojnë vetullat në mënyrë ideale. Momente të shkëputura nga hapja e Madhe e butikut “New Look Tina” pranë Sky Tower në zonën e ish-Bllokut. Zbuloni më shumë Foto te Galeria Jonë.

Vetullat Fare të Holla, ka kohë që NUK janě në modë. I pëlqeni ATO natyralet, madje Edhe Pak të Trasha. Nëse në fillim do të shkulni më tepër Fije, vështirë se Mund ta riktheni formën natyrale. Vetullat Mund t`i mbushni Pak Edhe me laps (por MOS i vizatoni kurrë të tërat-do të dukeni shumë artificiale). Për këtë Ju duhet një Lap i butë – përmirësojini vetullat Duke e ruajtur vijën e Tyre. Përdorni Lap me ngjyrë Pak më të çelët se ngjyra e flokëve tuaja. Kësisoj duhet Edhe të përkujdesemi që të arrijmë t`i Kemi të Tilla. Happy 8: Merrni një brushë dhe përdorni pudër të padukshme dhe shpërndajeni në perimetrin e vetullave.